Brugte mursten af god kvalitet fås til en god pris her

Hos Arne Hansen Entreprise sælger vi brugte håndrensede mursten af høj kvalitet til attraktive priser. Vi har specialiseret os i at rense gamle mursten og sælge dem videre til kunder, der ønsker et hus med sjæl og patineret ydre eller har brug for mursten til reparation af eksisterende murværk.

Vi har særligt mange kunder i Hedehusene, Køge og omegn, men vi hjælper naturligvis på hele Sjælland.

Flere og flere mennesker har fået øjnene op for brugte mursten, hvilket ikke er uden grund. Mursten kan sagtens genbruges og gøre gavn ved mange forskellige projekter – det er kun din fantasi, der sætter grænsen.
​​

Vi sælger forskellige typer brugte mursten

Vi har forskellige slags brugte mursten til salg til en god pris. Derfor kan vi dække mange forskellige behov og ønsker, uanset om der skal bruges sten indendørs eller udendørs. I vores sortiment finder du bl.a.:

  • Brugte gule mursten (håndrensede facadesten)
  • Brugte røde mursten (håndrensede facadesten)

Vores mursten er ideelle til ethvert område, uanset om det er en hel væg i din stue, en lille bagvæg på toilettet, en soveværelsesvæg eller til vinterhaven. Mursten anvendes også ofte i butikker. Brugte mursten er et særligt godt match, hvis man ønsker et råt industrielt look.

Kontakt os og modtag et godt tilbud

Brugte mursten sælges til fordelagtige priser lige her. Vi har et stort sortiment, som dækker bredt, og derfor bør du ikke tøve med at kontakte os for at høre mere og modtage et godt tilbud. Du kan bl.a. kontakte Morten Pedersen på telefon 60 19 06 99 og e-mail morten@ahentreprise.dk. Har du brug for at kontakte Arne Hansen eller Bo Andersen, kan du se deres kontaktinformationer længere nede på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud​

Har du en specifik opgave, der skal udføres, eller bare et spørgsmål, er du velkommen til at få et gratis tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Arne Hansen Entreprise ApS
​Rjukanvej 1A
​4900 Nakskov

Link til rutevejledning

​CVR: 38143905

Kontakt

Arne Hansen Tlf.: 61 74 36 75

​E-mail: arne@ahentreprise.dk

​Morten Pedersen Tlf.: 60 19 06 99

​​E-mail: morten@ahentreprise.dk

​Bo Andersen Tlf.: 30 74 63 12

​E-mail: bo@ahentreprise.dk